Colour Refresh White Mix 0.00 300ml

7,900 Ft (Az árak az ÁFA-t tartalmazzák)

Cikkszám: M1012 Kategóriák: , ,

Leírás

A Maria Nila Colour Refresh egy intenzív hajpakolás, amely színpigmenteket tartalmaz. A Colour Refresh használatával könnyedén élettel telivé varázsolhatod a jelenlegi hajszínedet, vagy akár eredeti árnyalatán is változtathatsz a termék segítségével. A szín 10 hajmosáson keresztül, fokozatosan halványodik, a pontos színtartás a haj minőségétől függ. A maszk intenzívebb színt ad festett vagy porózus szerkezetű hajon. A Colour Refresh intenzív hajpakoláshoz 2 pár magas minőségű kesztyűt adunk, így a használat még kényelmesebb és egyszerűbb.

Világos- és közép tónusú árnyalatok
A világos és közép árnyalataink tökéletesen alkalmazhatóak szőke, illetve világos barna haj esetén, azonban a maszk nem tud világosítani az eredeti hajszínen.

Közép- és sötét tónusú árnyalatok
Közép- és sötét árnyalataink tökéletesek, világos és sötét hajra egyaránt. Ha kevésbé intenzív színeredményt szeretnél elérni, keverj egy vagy akár több színt White Mix-szel!

Színsemlegesítő árnyalatok
A White Mix nem tartalmaz színpigmenteket, segítségével más árnyalatok színeredménye változtatható meg. A Pearl Silver árnyalat a sárgás tónusokat képes semlegesíteni.

Intenzív színek
Intenzív színeink különlegesen gazdagok pigmentekben, használhatóak önmagukban, vagy White Mix maszkunkkal keverve. A White Mix-szel vegyítve akár pasztell árnyalatok is elérhetőek.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Colour Refresh White Mix 0.00 300ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.